رسول اکرم (ص) : همانا دینار و درهم پیشینیان شما را به هلاکت رساند و همین دو نیز هلاک کننده شماست
نويسنده : مدیر سایت ۱۷:۵۱, ۱۷:۵۱

آسفالت گالشکلام

با اعتباری بالغ بر ۴۵۰میلیون ریال کار زیرسازی و آسفالت کوچه شهید رجایی منطقه گالشکلام به پایان رسید.
آسفالت کوچه رجایی به متراژ حدود ۲۲۰۰ متر مربع پس از تصویب شورای محترم شهر چاف و چمخاله آغاز و پس از انجام مراحل شن ریزی ، رگلاژ ، تسطیح و کوبیدگی در دی ماه سالجاری به بهره برداری رسید.

دسته بندي : اخبار

3 پاسخ به “آسفالت کوچه شهید رجایی”

1. الف - احمدی می‌گه:

با سلام
    ضمن تشکر از مسئولین محترم شهرداری چاف و چمخاله خواهشمند است در صورت امکان و وجود اعتبار نسبت به آسفالت کوچه زنده یاد ربیع شیرزاد (گالشکلام) و خیابان بندر که پروژه های تفریحی در ان از جمله اسکی روی آب ، جت اسکی ، قایق سواری و . . . وجود دارد اقدام گردد .با عنایت به نزدیک شدن به شب عید در جذب توریست نتایج خوبی حاصل خواهد شد. بنده خود از ساکنان غیر دائمی گالشکلام هستم که تبلیغات گسترده ای از این منطقه در تهران نموده ام .

با تشکر

2. ادیبی می‌گه:

با سلام خدمت آقای دانش شکیب شهردار محترم چاف و چمخاله و سایر همکاران محترم و سختکوش شهرداری .ترقی شهر چمخاله مایه مباهات و سربلندی بنده که غیر بومی هستم می باشد چه رسد به همشهریان محترم. انشاالله اسفالت تمام خیابان های روستای گالشکلام که پتاسیل زیادی در جذب توریست دارد به زودی با مساعت شما عزیزان محترم انجام شود.
    با احترام
    ادیبی

3. سعید ضیایی می‌گه:

با سلام از جناب آقای دانش شکیب تقاضا دارم دستورات مقتضی جهت گازرسانی سریعتر به روستای رادارکومه را صادر فرمایند.ضمناً خواهشمندم تسهیلات بیشتری جهت ساخت وساز در مناطق تابعه نظیر چاف را در نظر بگیرند و کسانی را که قصد ساخت و ساز دارند را بامبالغ هنگفتی که در مراحل اخذ پروانه، تمدید پروانه،تغییر کاربری،کاربری تجاری که از آنها اخذ میشود از ادامه راه منصرف نسازند.
    چون با این شرایطی که اخیراً بنده درشهرداری ملاحظه کردم در محیط روستایی با درامد متوسط مردمان آن، کمتر کسی به فکر ساخت و ساز و در نهایت توسعه و آبادانی منطقه می افتد.
    با تشکر
    سعید ضیایی- اهل رادارکومه
    ساکن کرج

دسته‌ها